Ηχογραφήσεις Στούντιο Ηχογράφησης Mastering Μουσικές Παραγωγές

Ηχογραφήσεις

Είτε είναι pop, κλασσική, rock ή jazz η μουσική, δουλεύουμε σκληρά με κάθε λεπτομέρεια για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς, σε κάθε έργο . Η γκάμα μας εκτείνεται από ηχογραφήσεις συγκροτημάτων ή ακουστικών σχημάτων και φωνητικές ηχογραφήσεις μέχρι σε μεγάλες παραγωγές όπερας ή κινηματογράφου.

Μπορεί να είμαστε εξοπλισμένοι με την τελευταία τεχνολογία, όμως η ηχογράφηση εκτελείται από ανθρώπους και αυτοί παίζουν το σημαντικότερο ρόλο, είτε βρίσκονται μπροστά ή πίσω από τα μικρόφωνα.

Για να πραγματοποιήσετε το όραμά σας χρειάζεται να αισθάνεστε άνετα και οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν να μιλούν τη γλώσσα σας. Και αυτό για εμάς είναι πολύ σημαντικό. Κατά τη διάρκεια μιας ηχογράφησης δουλειά μας δεν είναι μόνο να πετύχουμε τον τέλειο ήχο, αλλά χάρη στη μουσική μας εκπαίδευση και εμπειρία, μπορούμε να σας συμβουλέψουμε σε μουσικά και καλλιτεχνικά ζητήματα που σας απασχολούν.

Το Cue Studio Records είναι ιδανικό για όλων των ειδών τις ηχογραφήσεις, πολυκάναλες ή stereo , overdub ή live χωρίς περιορισμό. Όσων αφορά τους χώρους, παρέχουμε ποικίλες επιλογές ανάλογα με το επιθυμητό ηχητικό αποτέλεσμα στα τρία booth που διαθέτουμε (Studio A).

 

 

Ηχογραφήσεις