Στούντιο Ηχογράφησης Mastering Μουσικές Παραγωγές

Μίξη

Η διαδικασία της μίξης περιλαμβάνει τη διαμόρφωση των πολλαπλών, επεξεργασμένων καναλιών σε ένα συνεκτικό έργο μουσικής, σε συνδιασμό με την εφαρμογή EQ, δυναμικών και εφέ και τελικά το δέσιμό τους σε μια στερεοφωνική μορφή.

Σίγουρα σας έχει συμβεί να ηχογραφήσετε τα δικά σας αυθεντικά τραγούδια, αλλά να μην ακούγονται όπως θα θέλατε. Μερικές φορές αυτό που λείπει, είναι η αντικειμενική επιρροή από κάποιον που ξέρει τα κόλπα που θα κάνουν ένα κομμάτι να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλα. Μαζί με τη μίξη, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν προτάσεις και εφαρμογές για προσθήκες στα τραγούδια σας, πολύ ή λιγότερο δημιουργικές, όπως εσείς το επιθυμείτε, που θα τα βοηθήσουν να γίνουν επιτυχία.

Η εμπειρία του μηχανικού μας στη μίξη, ο εξοπλισμός μας και η ακουστική της αίθουσας ελέγχου που τηρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές, είναι εδώ για να σας προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Ο μηχανικός μας δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και σας εγγυόμαστε ότι θα ακούσετε τη διαφορά στα επαγγελματικά μιξαρισμένα σας κομμάτια.

Μίξη