Ηχογραφήσεις  Στούντιο Ηχογράφησης Mastering Μουσικές Παραγωγές

Mastering On Line

Το Mastering είναι το τελευταίο σημαντικό στάδιο στη διαδικασία της παραγωγής, ακριβώς πριν την έκδοση των CDs, DVDs και Vinyl ή τη διανομή WAVs και MP3s για iTunes. Με τη βοήθεια των κατάλληλων αναλογικών και ψηφιακών εργαλειών, ο μηχανικός mastering του Cue θα προσδώσει στα τραγούδια σας την επαγγελματική ποιότητα μετάδοσης που τους αξίζει για τη δισκογραφική εταιρία ή τη ραδιοφωνική εκπομπή.

Στο Mastering της μουσικής σας παίζει σημαντικό ρόλο η εμπιστοσύνη στον μηχανικό σχετικά με την αίσθηση και κατανόηση των μουσικών σας προθέσεων. Σε αυτό μπορείτε να βασιστείτε στον μηχανικό – παραγωγό Γιάννη Μαυρίδη για τη βελτιστοποίηση των μουσικών σας κομματιών, ο οποίος με τα «έμπειρα αυτιά» του θα σας προσφέρει και αντικειμενικές εκτιμήσεις. Στο Cue δίνουμε πραγματική προσοχή στη λεπτομέρεια του ήχου και παρέχουμε προσωπικές συμβουλές στα μουσικά θέματα που σας απασχολούν.

Το στούντιο είναι ακουστικά συντονισμένο για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα αναπαραγωγής της μουσικής σας και να παρθούν οι βέλτιστες αποφάσεις mastering. Εσείς οι ίδιοι επιλέγετε το πού θα επικεντρωθούμε κι εμάς είναι δουλειά μας να καταλάβουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας σε σχέση με τη μουσική σας. Για εμάς το να κάνουμε τη δουλειά μας είναι διασκέδαση.

Mastering On LineΣτούντιο Ηχογράφησης Mastering Μουσικές Παραγωγές Στούντιο Ηχογράφησης Mastering Μουσικές Παραγωγές
Buffering ...